Saturday, 10 August 2013

L.O.N.E.R

assalamualaikum.. rasa lain harinie.. Ya Allah .. kuatkan hati aku .. AMIN :') Hermm... nk tahu tak... si dia dh asa msakan sye ! pizza lagi :D bukan dy je., yg dtg umh un asa... nk tawu tak ? my uncle love that pizza so much ! smpai dok ulg byk kli ! delicious !! hoho td un dy tye kakk npe ta bgkus pizza yg lbih .. HAHAH , n member kakk yg mai umah rytu ckp dy tringat pizza tu smpai balik.. deorg igt beli ,, haha for ur information sye bt pizza tuyh dlm klm kabut ! ta sgka lhh , sye un tak ltak hrapan yg pizza ni akan sedap hohokk ! my sys suggest tuk jual kt skola , i have no time lah :) PMR is coming soon ! goodbye RAYA :( Humm.. after this , there have no sweet voice that i miss right now :(.. okes be patient bella. ! ok imissu syg huwaaa... seriously imiss u so muchh ... saya rasa lain awk.. tkpelah .. ok lah bye, always smile :) photographer history

Thursday, 8 August 2013

selamat hari raya aidilfitri :)

assalamualaikum ! hye lamo bonar ta meng-update2 blog ni kennn ? wahhh my mother in law dtg umah hihik :D sonok sgt dpt beraya dgn my beloved one ..
sayang awk . awk comey sgt tadi.. awk thanks for da duit raya :) , i'm just kidding ... oh.. iloveusomuchh sayang ! .. i hope you will also remember our moments today <3

Monday, 13 August 2012

yehaaaa

hahahk ... lagi 5 hari nk raya :) ... ta sbr la nk salam nn saudara ,,nk dpt duit raya , nk pkai bju raya yg smee nan bdx tu , nk pkai shawl , nk pkai ksut baru , smua laa , n ta sbr nk raya dengannnnnnn capital N . huihui~ nnty sedondon lah kita satu family bell skali . kuekue :D .. bella igtkan pagi raya nk buat spaghetti byk2 .. heheh .. tamak kengg pdahal bkn ad yg mai umah , tuan umah un tdak . nnty org p beraya , kita duk lm umah sowg2 jamah spaghetti hehehhe , heheh , then lpas raya nk sunwayy lagoooooooooooooooonnnnnnnnnnnnn ! ahahahha melawak je . sunway carnival mall je . memandai je , sunway jgak kenn ? heheh .. thenn p Langkawi wif friend and capital N , rmbongan skola yew .bkn p sndri ... ta sbr rsanya .. tpi hati ni sayu jee nk tggalkan Ramadhan ni .. mne kta tahuu ., andai kta Ramadhan kli ni yg trakhir untuk bell :'( . tpi arap2 tak lahh k :) Aminnnnnnn.... , heheh , klaaa , nk story bout tuyh je . k papai . Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin . ...

Saturday, 28 July 2012

yabedabeduuuuu !

heyy !! miss nya sma wak ! hehhe . umm ape khabor ? sehad ke ? ok mcmna posa ? ad tggal ? tdew? ohh nnty mai tuntut dwit aya k . joke ahhaha ! ummm k nak tawu kt mne bell now ? kt syh alam
dtg buka posa nan sys yg slung :) haaa ! apew yg bestnye . brjln seharian di plaza alam sntral g la creket2 skit2 je .. huahauaa ! n p tesco , bella dpt jugak bli bahan2 spaghetti !! uwaa ! tak sbr nk blik umh n msak untk sahur , muehehehe , btw , now , dah tak pkai fon . i look like a crzy girl waiting for her boypwennn ! ummm imiissssyuhhhhhh ,hahha . knapa la tak on9 comot? slalu bole pulok on lma2 ! hummm :( .. i dont know bla bleyh nset uhh baek smula :) . dear phone plisss dont do like this. nk jew p pnjm fon kat mnew2 org kann. tp kita ni still ada maruah . malu lahh . heheeh ,, ummm skunk ni dah tadew idea dh . tulaa , umm klahh papoii slamat menjalani ibadah puasa :)

#photographer

Thursday, 12 July 2012

okwyh .. wahh lma benor ya tak mnaip smpai lpa kt btg nya huhuk . td time nk bkk blog niyh , taleyhh . wahh igt nk titiskan la skit ayaq mata , but dah bolehh , ta jadi lah plak . humm , tadak story morry pon , haaa apa2 un .. nurshafika nabila miss the . . . . . . . HAAHHAHA , haa mggu dpn kann bell msuk prtadingan memasak , tema mee . hhaha so , bell utuskan 4 my group , we all msak spagheti ,, hahah , 1st time msuk prtndgan memsak , tataw la bulan 7 ni ajin amik bhagian sgt psaipa tataw , dlu malu ngat . perubahan hormon -.- HAHAH . haaa - jadi bella ingn mgambil ksempatan pembaca smua tlong lahh doakn bella mnag , ta mng pon asal mnjadi n sedap spagheti yg akan direka cipta khas untuk spa tataw lahh .. haha ketaq pwut gak la , td excited lbih bg nma , blik umah jenuh pikiaq dua-3 kali gak aaa .. amamamamamam cheq takot :'( . hummm takpalahh kowd , nk p cri at youtube mcmna nk hias bg ala2 master cheq sat :). ok 4 my . . . . . . . , esok bdak hostel blik sama nan bdak luaq right ?? haaa bgus . nak ckp sat .. thanks lahh cause bg bnda td , cantikk kowd . kau ada ? hahaahhahha . lex jgn kutuk2 kami mlawak jahh :) apa2 pon , saya nak habaq ilove bnda yg sya dpt td , mmg cntik , ta sbaq nk pkai . ok thanks dear :)

#photographer

Saturday, 16 June 2012


ok , pertama skali , bell nk ckap bell sdg sedyhh ! tensyenn ! n sakit aty kowd :') mmg tadak spa taw ap bell tghh asa .. even bell ngaduu skali pun.. ap u all asa ... when org yg u all btul2 prcaya ... brubahh ... jd lenn , ap yg dy ckp dkat kita dlu , smua dy yg buat ... asanya jam 3.11 am ,17.6.12 , saya Bella akan mnulis blog smbil airmta melilihhh banjir abihh keyboard niyh :) hihi. ummm brbalik pda punca bell tlis blog ni keyh . okew . asnya tak prlu hebohkann crita psal hdup kta sgt . , publickann ? ehemm . okew , mmg bell tak tahuu nk buat apa ,. thanks ya loveboy bt smua niyh . kita mmg ska gaduhhh kat skola tak mcm org lenn kan ?? tpi bila balik umahh . ahaiii ~ sweet aihhhh ! hehehe... :D . ummmmm I Miss That Time :'( .  knapa kita takleyhh jdi mcm org len . okay bosan dah ? oke . saya akui mmg lb tak bhgia right ?? but ... please don't do like this ! ok if dahhh tensyenn . just gtaw . kita stop takat sni .. taunn dpn PMR kann . haa bgus lahh kan .. :( . tak tahu ka .. bell kt sni prlukann kawann . b o s a n . stiap mlm tggu dy .. but tak muncul2 ., sedeyh nya , sggup bt mcm ni kann :), ok if bell ad slah apa2 maafkann bell . jgn buat mcm ni . dlu ckp len skunk ckp lenn ...... knapa smua org nk buat bell mcmni ? hina sgt ka ? ok. skunk up to you nk bt apa2 un .. bell lma2 fed up dahh . :( . oke ... nnty bila sunyi , dah takdeww kawan nk chat  , cari lah bell . bell tak pernah    nk buat dont know kat dy k .. apa2 pon . 14324 dear ! ikot lahh apa dy nk bt .. lpas ni tak hlg dehh . ok .. :')

#photography

Saturday, 2 June 2012

B O R E D

3.42 PETANG - 2/6/12

B o R e D

                 bosan yg teramat sgt ... dah tak tahu ap nk bt .. so mgadap lappy , mgadu kat blogg jew lahh kann ??.. ummm . on9 pon takk guna .. gakk . tetap bosann oiii ... ha .. nak mgadu skit la .. entah knapa asa antra aku nn dia dahh tak mcm dlu :'( sedeyhh skit la nmpak dy mcm dah brubahh .. but aku still <3 dia :)

#photography history